Κούγιας: Εκδικάζεται την Τετάρτη η έφεση για την ποινή που του επιβλήθηκε

Κούγιας: Εκδικάζεται την Τετάρτη η έφεση για την ποινή που του επιβλήθηκε

Newsroom
Εκδικάζεται την Τετάρτη η έφεση του Κούγια για την ποινή που του έχει επιβληθεί

bet365

Την Τετάρτη το απόγευμα θα εκδικαστεί η έφεση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Αλέξη Κούγια για την ποινή που του έχει επιβληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Το απόγευμα της Τετάρτης (07/02) στις 16:00 θα εκδικαστεί η έφεση που κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και της ποινής που του επιβλήθηκε.

Εκείνη αφορούσε την απαγόρευση εισόδου για 3,5 μήνες σε οποιοδήποτε γήπεδο της χώρας, αλλά και την απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια για έναν μήνα ακόμα εξαιτίας υποθέσεων που αφορούσαν την Κόρινθο, στον προεδρικό θώκο της οποίας βρίσκεται ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού.

Η εκδίκαση θα γίνει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Να σημειωθεί πως ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού έχει ασκήσει έφεση και στις δύο αποφάσεις που εκδόθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ εναντίον του, δηλαδή τις υπ' αρ. 69/2024 και υπ' αρ. 71/2024 αποφάσεις της.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα