ΟΦΗ: Διέγραψε κάθε ανάρτηση με τους Κρητικούς και ο γιος του Μιχάλη Μπούση

ΟΦΗ: Διέγραψε κάθε ανάρτηση με τους Κρητικούς και ο γιος του Μιχάλη Μπούση

Newsroom
ελλαδα

bet365

Μετά τον Μιχάλη Μπούση και ο γιος του, Δημήτρης διέγραψε οτιδήποτε είχε σχέση με τον ΟΦΗ για τα social media του, δημιουργώντας ακόμα περισσότερα ερωτηματικά σχετικά με τον μέλλον τους στην ομάδα του.

Το κλίμα στον ΟΦΗ έχει γίνει αρκετά βαρύ, ειδικά μετά την ήττα από την Κηφισιά στην Κρήτη, όπου ο κόσμος βρέθηκε έξω από το γήπεδο και αποδοκίμασε παίκτες και διοίκηση για τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της ομάδας.

Ο Μιχάλης Μπούσης γέμισε πολλά ερωτηματικά μετά την απόφαση να διαγράψει οτιδήποτε στο προφίλ του που έχει σχέση με την ομάδα ενώ ανέβασε και story σχετικά με αυτό.

Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο γιος του, Δημήτρης, ο οποίος διέγραψε οτιδήποτε είχε σχέση με την ομάδα, δημιουργώντας ακόμα περισσότερες απορίες στον κόσμο για το τι θα γίνει με το μέλλον τους στην ομάδα. Να σημειώσουμε εδώ πως αμφότεροι συνεχίζουν να ακολουθούν το κλαμπ στα social media.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα