Ολυμπιακός: Η ομιλία και το σύνθημα για αντίδραση από Κοβάσεβιτς στους παίκτες

Ολυμπιακός: Η ομιλία και το σύνθημα για αντίδραση από Κοβάσεβιτς στους παίκτες

ελλαδα

bet365

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς βρέθηκε στο Ρέντη και μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού, όπου τόνισε πως πιστεύει ότι η ομάδα θα βγάλει δυναμική αντίδραση.

Αλλαγή «σελίδας» στον Ολυμπιακό, καθώς ο Πέδρο Άλβες αποτελεί παρελθόν και τη θέση του ως τεχνικός διευθυντής, πήρε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς που επέστρεψε στο συγκεκριμένο πόστο στους Πειραιώτες.

Ο άλλοτε φορ των «ερυθρολεύκων» βρέθηκε στο Ρέντη την Τρίτη (06/02) και μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπου έδωσε το σύνθημα για δυναμικό come back με αρχή το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ.

Χαρακτηριστικά μία από τις φράσεις που είπε ήταν: «δεν τα παρατάμε, είμαστε Ολυμπιακός». Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Παναγιώτης Ρέτσος αναμένεται να είναι έτοιμος για το παιχνίδι ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ελ Αραμπί.

Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να δούμε για πρώτη φορά στην αποστολή τον Ζοβάνε Καμπράλ που επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα και είναι στη διάθεση του Καρβαλιάλ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα