Παναθηναϊκός: Με Μπουτσικάρη, έναν εκ των δύο μαρτύρων, στο CAS

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης, αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, κατέθεσε ως μάρτυρας στην εκδίκαση από το CAS όπου και προσέφυγε ο Ολυμπιακός μετά την τιμωρία του στο ντέρμπι των «αιωνίων». Κάτι ανάλογο έπραξε και ο Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος, γιατρός του «τριφυλλιού» που είχε δύο μάρτυρες έναντι ενός των «ερυθρολεύκων».

Παρουσία του Παναθηναϊκού έγινε η σημερινή (6/2) εκδίκαση στο CAS όπου και προσέφυγε ο Ολυμπιακός, μετά την τιμωρία που του επιβλήθηκε για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τους «πράσινους» στο Φάληρο και τον καταλογισμό του υπέρ του «τριφυλλιού».

Ο αντιπρόεδρός του Λεωνίδας Μπουτσικάρης εξετάστηκε ως μάρτυρας, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη, μέσω τηλεδιάσκεψης, και με τον γιατρό του club Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο.

Ετσι για τον Παναθηναϊκό κατέθεσαν στη διαδικασία δύο μάρτυρες, έναντι ενός του Ολυμπιακού.

Οι «πράσινοι» απάντησαν σε όλα τα θέματα που τέθηκαν από τους δικαστές, ενώ συν τοις άλλοις προσκομίστηκαν και όλα τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα που δικαίωσαν απόλυτα - και πανηγυρικά - την ομάδα, για τη κροτίδα που έσκασε δίπλα στον Χουάνκαρ, τόσο στην πειθαρχική επιτροπή της διοργανώτριας αρχής όσο και στην εφέσεων της ΕΠΟ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα