Ολυμπιακός: Η συνάντηση Γιάνσεν - διοίκησης και οι επόμενες αποφάσεις

Ολυμπιακός: Η συνάντηση Γιάνσεν - διοίκησης και οι επόμενες αποφάσεις

Ο Γιάνσεν

bet365

Η πλευρά του Ολλανδού τεχνικού είχε συνάντηση με τους διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός και αναμένονται πλέον οι τελικές αποφάσεις των ανθρώπων των Πειραιωτών.

Το Gazzetta ήταν το Μέσο που αποκάλυψε το θέμα Γιάνσεν - Ολυμπιακού από το πρωί της Τετάρτης με τον Ολλανδό τεχνικό να κάνει μαζί με τους εκπροσώπους του το ταξίδι για την Ελλάδα. Η συνάντηση των εμπλεκόμενων πλευρών (δηλαδή του Γιάνσεν και των μάνατζέρ του και της διοίκησης του Ολυμπιακού) έγινε και μένουν τώρα οι τελικές αποφάσεις των ανθρώπων των Ερυθρόλευκων. Οι επόμενες αποφάσεις σε ότι αφορούν στον πάγκο του συλλόγου.

Προηγουμένως ο άλλοτε προπονητής της Άλκμααρ είχε βρεθεί στο ματς των Νέων του Ολυμπιακού με την Ίντερ όπου το σύνολο του Συλαϊδόπουλου πήρε την πρόκριση. Ο 51χρονος Ολλανδός προπονητής γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 27 Ιανουαρίου του 1973. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα σε ηλικία μόλις 20 ετών, όταν ανέλαβε χρέη προπονητή Νέων στην ολλανδική Χάαρλεμ.

Προπονητικά ουσιαστικά έχει αναδειχθεί στην ομάδα της Άλκμααρ. Εκεί όπου την έφτασε στο σημείο να αποδίδει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Έβγαλε αρκετούς ποδοσφαιριστές και έφτασε μάλιστα και στα ημιτελικά του Europa Conference League την σεζόν 2022-2023. Να τονιστεί πάντως πώς ο Κάρλος Καρβαλιάλ έκανε την προπόνηση της Τετάρτης στην ομάδα του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Φάληρο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα