Ολυμπιακός: Η περίπτωση του Μεντιλίμπαρ που έχει βρεθεί πιο ψηλά από τις υπόλοιπες και τα δεδομένα

Ολυμπιακός: Η περίπτωση του Μεντιλίμπαρ που έχει βρεθεί πιο ψηλά από τις υπόλοιπες και τα δεδομένα

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο 62χρονος Ισπανός τεχνικός τον οποίο έχει επιχειρήσει να προσεγγίσει και στο παρελθόν ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα ονόματα που ξεχωρίζουν περισσότερο σε αυτή τη φάση.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται για ακόμα μία φορά φέτος σε περίοδο αλλαγών. Αντικατέστησε ήδη τον Πέδρο Άλβες με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς (και ενώ πριν τον Άλβες τον ρόλο του επικεφαλής ως αθλητικός διευθυντής του πειραϊκού συλλόγου είχε ο Αντόνιο Κορδόν).

Στο προπονητικό... μέτωπο αυτή τη στιγμή υπάρχει κυρίως ο Ισπανός Μεντιλίμπαρ που έχει κατακτήσει Europa με τη Σεβίλλη και δεν έχει δουλέψει ποτέ έξω από την Ισπανία. Έχει διατελέσει τεχνικός και σε άλλες ισπανικές ομάδες, όπως η Αλαβές, η Αθλέτικ Μπιλμπάο και η Λεβάντε. Ο έμπειρος Ισπανός προπονητής είναι η περίπτωση που έχει βγει πιο μπροστά από κάθε άλλη με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις (από 2 έως 4) ανάλογου βεληνεκούς (σε επίπεδο ονομάτων) με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ. Με τον Ολλανδό Γιάνσεν, που αποκάλυψε το Gazzetta, συμφωνία δεν επήλθε ενώ ο Ιγκόρ Τούντορ δείχνει διστακτικότητα περιμένοντας παράλληλα κρούσεις από την Ιταλία. Πέραν όλων αυτών των στοιχείων προφανώς το ζητούμενο θα είναι να κλείσει ο επόμενος τεχνικός έως την άλλη εβδομάδα και πριν το πρώτο ματς με τη Φερεντσβάρος καθότι δεν γίνεται οι Ερυθρόλευκοι να πορευθούν με υπηρεσιακό προπονητή σε αυτά τα ματς με τους Ούγγρους αλλά και γενικά ως προς τη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός πάντως στο παρελθόν έχει ασχοληθεί ξανά και με τον Μεντιλίμπαρ και με τον Τούντορ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα