ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2027

ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2027

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπογράφει για τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ

bet365

Ολοκληρώθηκε το τυπικό κομμάτι που αφορά την ανανέωση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τα επόμενα τρία χρόνια. Το μεσημέρι της Παρασκευής (9/2) υπογράφει ο Ρουμάνος τεχνικός το νέο συμβόλαιό του.

ΠΑΟΚ και Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν δώσει τα χέρια προ πολλού και πλέον το μεσημέρι της Παρασκευής (9/2) θα «πέσουν» οι υπογραφές στο νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ με τον Ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος θα γίνει ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία του «Δικεφάλου».

Η προφορική συμφωνία των δύο πλευρών ήταν δεδομένη από την ημέρα των Χριστουγέννων, ωστόσο έπρεπε να μετουσιωθεί στο χαρτί, μια διαδικασία που ολοκληρώθηκε σήμερα και έτσι αύριο στις 3 το μεσημέρι ο Λουτσέσκου θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του.

Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα που έχει μπροστά της η ομάδα, με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ να είναι προ των πυλών, ο 54χρονος προπονητής δεν θα προχωρήσει σε κάποια δήλωση γύρω από την ανανέωση του συμβολαίου του.

«Προέχει το ματς της Κυριακής, δεν επιθυμεί και εκείνος να επικεντρωθούμε στο συμβόλαιό του», ήταν η εξήγηση που δόθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα