Παναθηναϊκός: Οι παίκτες των «πρασίνων» φτάνουν για προπόνηση και καλημερίζουν ο καθένας στην γλώσσα του (vid)

Παναθηναϊκός: Οι παίκτες των «πρασίνων» φτάνουν για προπόνηση και καλημερίζουν ο καθένας στην γλώσσα του (vid)

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού φτάνουν για προπόνηση και λένε τη δική τους καλημέρα (vid)

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έφτασε στο «Γ. Καλαφάτης» για να κάνουν την σημερινή τους προπόνηση και είπαν την δική τους καλημέρα στον κόσμο της ομάδας.

Την δική τους ιδιαίτερη καλημέρα στους «πράσινους» φιλάθλους είπαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού φτάνοντας στο «Γ. Καλαφάτης» για να κάνουν το σημερινό τους πρόγραμμα. Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» είπαν «καλημέρα» ο καθένας στην γλώσσα τους στην κάμερα που τους περίμενε στην είσοδο όντας ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

Υπενθυμίζουμε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η μίνι-προετοιμασία των «πρασίνων» για τον αγώνα που θα δώσουν την Κυριακή (11/02-17:00) στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό. Αν δεν προκύψει κάποια ευχάριστη ή δυσάρεστη εξέλιξη, τα δεδομένα σχετικά με τις απουσίες είναι ξεκάθαρα.

Ο Φώτης Ιωαννίδης, που έκανε χθες ατομικό και δεν έχει καταφέρει να ακολουθήσει ακόμα το ομαδικό πρόγραμμα, δεν θα είναι στην διάθεση του Φατίχ Τερίμ για το παιχνίδι με τα «λιοντάρια» των Σερρρών κι έτσι στρέφει τώρα την προσοχή του, ώστε να είναι έτοιμος για το μεσοβδόμαδο πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (14/02-19:30). Από κει και πέρα, εκτός αποστολής θα μείνουν και οι τραυματίες Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα