Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ έρχεται «διαβασμένος» για όλα, ακόμα και για την ομάδα Νέων 

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ έρχεται «διαβασμένος» για όλα, ακόμα και για την ομάδα Νέων 

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο 62χρονος Ισπανός τεχνικός φρόντισε να μην χάνει χρόνο και έχει ήδη δει αγώνες της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού ενώ φρόντισε να έχει εικόνα ακόμα και για το ματς των Νέων με την Ίντερ.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ - που έχει κατακτήσει το Europa με τη Σεβίλλη στον τελικό με τη Ρόμα - γνωρίζει καλά πώς έχει δύσκολο έργο μπροστά του στο νέο του προπονητικό κεφάλαιο, αυτό του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός προπονητής μπαίνει με το... καλημέρα στα βαθιά καθώς θα κοουτσάρει στο ντεμπούτο του την ομάδα στο εντός έδρας ματς με τη Φερεντσβάρος (Πέμπτη 15 Φλεβάρη για το Conference League).

Μπορεί λοιπόν να αναμένεται σήμερα Σάββατο (το μεσημέρι) στην Ελλαδα για τον Ολυμπιακό και ενώ αναμένεται να δει και τον αγώνα με τον ΟΦΗ, πλην όμως έχει ήδη μελετήσει για τα καλά τη νέα του ομάδα. Έχει δει φετινούς αγώνες των Πειραιωτών, έχει τσεκάρει στατιστικά και επιδόσεις και έχει μεριμνήσει να αποκομίσει επαρκή εικόνα ακόμα και για το παιχνίδι των Νέων με την Ίντερ στο Youth League.

Γιατί στεκόμαστε στους Νέους όμως ή και στους Νέους; Διότι στις συζητήσεις Μεντιλίμπαρ - Ολυμπιακού τέθηκε επί τάπητος και ένα πλάνο αξιοποίησης των Ακαδημιών και των νέων ταλέντων από την πρώτη ομάδα και είναι κάτι που έχει τη σημασία του, παρότι ο έμπειρος Ισπανός έρχεται σε μία δύσκολη αγωνιστικά στιγμή για τον πειραϊκό σύλλογο. Μαζί του ως γνωστόν θα έχει ένα team τριών ατόμων συν το ελληνικό επιτελείο των Πειραιωτών με το οποίο θα δουλέψει μαζί του.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα