Ολυμπιακός: Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Μεντιλίμπαρ

Newsroom
medilibar eutokinsi

bet365

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και θα παρακολουθήσει από κοντά το ματς των «ερυθρολεύκων» με τους Κρητικούς.

Σε ρυθμούς Ολυμπιακού κινείται πλέον ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καθώς ο Ισπανός κόουτς θα γίνει άμεσα και επίσημα ο νέος προπονητής της ομάδας.

Μάλιστα βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για λογαριασμό του και θα παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ που μόλις ξεκίνησε.

O 62χρονος θα ντεμπουτάρει στο επερχόμενο με την Φερεντσβάρος για τα play-offs του Conference League και σήμερα (10/2) έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά live τους νέους του παίκτες, αν και ήδη γνωρίζει πολλά για εκείνους.

Ο Μεντιλίμπαρ βρίσκεται σε σουίτα του «Γ. Καραϊσκάκης» και μάλιστα ο τηλεοπτικός φακός αποτύπωσε τον εγκάρδιο χαιρετισμό του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ισχυρό άνδρα του club.

 

...

..

..

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα