Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Μεντιλίμπαρ

Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος πιάνει άμεσα δουλειά.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρακολούθησε από κοντά το ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ και πριν τη σέντρα είχε τετ α τετ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Ισπανός κόουτς ανακοινώθηκε από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ και μάλιστα από σήμερα πιάνει δουλειά στου Ρέντη.

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει μαζί του 2 συνεργάτες. Τον πολύ έμπιστό του, Τόνι Ρουίθ, που τον θεωρεί κάτι παραπάνω από γυμναστή και τον είχε μαζί του από το 2002 (σε αρκετές ομάδες φυσικά) έως και σήμερα.

Επίσης τον Φρανκ Ρίκο, τον οποίο είχε βοηθό του και στη Σεβίλλη. Αναμενόταν δε να έχει και αναλυτή. Σε επίπεδο ανθρώπων του staff στον Ολυμπιακό ο Παναγιώτης Αγριογιάννης επανέρχεται ως προπονητής τερματοφυλάκων στην πρώτη ομάδα. Ο Μεντιλίμπαρ από μέρους του είχε ολκληρώσει τα διαδικαστικά του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό και αναμενόταν την Κυριακή να ανακοινωθεί από την πειραϊκή ΠΑΕ, όπως και έγινε.

Πρώτα όμως θα πιάσει δουλειά το πρωί στον Ρέντη, όπου θα έχει προπόνηση. Την πρώτη του προπόνηση στον Ολυμπιακό πριν τον αγώνα με τη Φερεντσβάρος την Πέμπτη στο Φάληρο.

Το εικαστικό του Gazzetta για την πρόσληψη του Μεντιλίμπαρ:

Το τιτίβισμα του Ολυμπιακού:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα