ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ξαφνικό πρόβλημα με Κωνσταντέλια που ανέβασε πυρετό και έμεινε εκτός ενδεκάδας!

Σταύρος Σουντουλίδης
ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς ειναι στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε επιλέξει να ξεκινήσει το ντέρμπι της Τούμπας με τον Γιάννη Κωνσταντέλια και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στις δύο θέσεις που ήταν ερωτηματικό, αλλά ο «Ντέλιας» ανέβασε πυρετό και δεν ξεκινάει στο ντέρμπι.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ήταν να πάρει φανέλα βασικού στο αποψινό ντέρμπι της Τούμπας και να ξεκινήσει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ σε ρόλο επιτελικού μέσου, ωστόσο λίγες ώρες πριν από ντέρμπι ανέβασε πυρετό με αποτέλεσμα να μείνει στον πάγκο και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα μπορεί και να χρησιμοποιηθεί.

Ετσι στην ενδεκάδα ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε τον Τόμας Μουργκ. Αντίστοιχα προτίμησε τον Σέρβο ακραίο επιθετικό, αντί του Κίριλ Ντεσπόντοφ, σε μια προσπάθεια να ισορροπήσει στο αμυντικό κομμάτι του αποψινού ντέρμπι.

Μπροστά από τον Κοτάρσκι η τετράδα της άμυνας αποτελείται από τους Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη και Μπάμπα. Το δίδυμο Οζντόεφ-Μεϊτέ διατήρησε τη θέση του στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Τάισον να πλαισιώνει τους Μουργκ και Ζίβκοβιτς πίσω από τον μοναδικό προωθημένο που θα είναι ο Σαμάτα.

 

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα