ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Αν αναβληθεί, η μόνη διαθέσιμη μεταγενέστερη ημερομηνία είναι η 28η Φεβρουαρίου

Newsroom
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

bet365

Εφόσον το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός δεν γίνει την ερχόμενη Κυριακή, τότε θα διεξαχθεί αντί της εμβόλιμης 25ης αγωνιστικής και το φινάλε της κανονικής διάρκειας θα πάει στις 10 Μαρτίου, αντί για τις 3 του μηνός που έχει προγραμματιστεί τώρα.

Για αύριο (15/2) έχει προγραμματιστεί το Δ.Σ. της Stoiximan Super League, όπου και θα αποφασιστεί εάν θα γίνει ή όχι δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού να αναβληθεί το επερχόμενο ντέρμπι του με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (18/2), το οποίο έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί μεταξύ των δύο αναμετρήσεών του με τη Φερεντσβάρος (15&22/2).

Εξέλιξη στην οποία συμφωνεί και ο Δικέφαλος, όμως την τελική απόφαση θα λάβει η ολομέλεια της Λίγκας.

Σε περίπτωση που τελικά ο αγώνας μετατεθεί για το μέλλον, τότε ως μόνη διαθέσιμη ημερομηνία είναι η 28η Φεβρουαρίου, που αυτή τη στιγμή έχει «κλειδώσει» ως εμβόλιμη αγωνιστική και πιο συγκεκριμένα η 25η.

Αυτόματα εκείνη θα «πάει» για τις 3/3 αντί του φινάλε της κανονικής διάρκειας που με τη σειρά του θα διεξαχθεί στις 10 του επόμενου μήνα, όπου επί του παρόντος έχει υπολογιστεί να ανοίξει (εκείνες τις ημέρες) η αυλαία των play-offs και των play-outs. Κοινώς το πρόγραμμα θα πάει μία εβδομάδα μετά.

Θυμίζουμε πως την ερχόμενη εβδομάδα δεν μπορεί να υπάρχει εμβόλιμη δράση για το πρωτάθλημα επειδή υπάρχει το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ για το Κύπελλο και το Φερεντσβάρος-Ολυμπιακός για τα play-offs του Conference League, ενώ στις 7 και 14/3 θα γίνουν τα ματς της φάσης των «16» του Conference League, όπου είναι ήδη ο ΠΑΟΚ και ενδέχεται να συμμετάσχει και ο Ολυμπιακός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα