«Πρωτάθλημα και Κύπελλο Παναθηναϊκέ» (vid)

«Πρωτάθλημα και Κύπελλο Παναθηναϊκέ» (vid)

Νίκος Αθανασίου
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού

bet365

Oπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν και αποθέωσαν την αποστολή του Τριφυλλιού στο αεροδρόμιο της Αθήνας μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε στη Τούμπα το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου επικρατώντας επί του ΠΑΟΚ με 1-0. Τα ξημερώματα της Πέμπτης η αποστολή του Τριφυλλιού επέστρεψε στην Αθήνα και στο ''Ελευθέριος Βενιζέλος'' την περίμεναν οπαδοί του συλλόγου.

Οι φίλοι των ''πρασίνων'' αποθέωσαν τους παίκτες, φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Φατίχ Τερίμ και ζήτησαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

''Οε οε οε, οε οε οε, πρωτάθλημα και κύπελλο Παναθηναϊκέ'' ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα με τα πράσινα καπνογόνα να θυμίζουν κάτι από Λεωφόρο.

Υπενθυμίζουμε πως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν δώσει δυναμικό παρών στο Caravel πριν το νικηφόρο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, είχαν υποδεχθεί την αποστολή μετά την πρόκριση στο Φάληρο και γενικά δείχνουν την μεγάλη τους δίψα και το πόσο πολύ τους έλειψε να είναι κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα, λόγω των μέτρων της κυβέρνησης το προηγούμενο διάστημα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα