ΠΑΟΚ: Χωρίς Τάισον στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Σταύρος Σουντουλίδης
Ατζέντης Τάισον: «Είμαι στην Ελλάδα και συζητάμε για ανανέωση με τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα απουσιάσει σίγουρα από το κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Η Super League απέρριψε το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ κι έτσι οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν κανονικά την Κυριακή (18/2) στην Τούμπα (20:30).

Αυτό σημαίνει ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει τον Τάισον, καθώς ο Βραζιλάνος μεσοεπιθετικός αποβλήθηκε στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Τάισον θα απουσιάσει σίγουρα από το κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας και οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν να μάθουν την Παρασκευή (16/2) το ύψος της ποινής που θα του επιβληθεί για την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε μετά την αψιμαχία που είχε με τον Τάσο Μπακασέτα.

Για το ύψος της τιμωρίας των δύο ποδοσφαιριστών, που κινδυνεύουν να χάσουν από ένα έως τρία παιχνίδια, θα ληφθεί υπόψη το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο Ολλανδός διαιτητής καθώς και το βίντεο από το συμβάν.

Αν η ποινή είναι μεγαλύτερη της μίας αγωνιστικής θα απουσιάσουν και από τη μεταξύ τους ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λεωφόρο, την ερχόμενη Τετάρτη (21/2) που ακολουθεί στο πρόγραμμα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα