O κοινός παρανομαστής στο 4/4 του Παναθηναϊκού

O κοινός παρανομαστής στο 4/4 του Παναθηναϊκού

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός

bet365

Το Τριφύλλι μετρά μόνο νίκες στο τελευταίο κουαρτέτο αγώνων, έχοντας μηδενικό παθητικό και πολύ καλή επίδοση στις απειλές που επέτρεψε στους αντιπάλους του.

Το βράδυ της 28ης Ιανουαρίου, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από την Θεσσαλονίκη, έχοντας γκρεμιστεί από την κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με 2-1. Εκείνη η ήττα ήταν η δεύτερη συνεχόμενη μετά το 2-1 από τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το Τριφύλλι από κει και έπειτα έβγαλε σπουδαία αντίδραση, στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχει ισάριθμες νίκες και κοινός παρανομαστής είναι το μηδενικό παθητικό.

Το σύνολο του Φατίχ Τερίμ επιβλήθηκε στο Περιστέρι με 2-0, πήρε το αιώνιο ντέρμπι με το ίδιο σκορ, πέρασε από τις Σέρρες με 3-0 και έκανε βήμα πρόκρισης στον τελικό μέσα στην έδρα του ''δικεφάλου του βορρά'' με 1-0.

Οι ''πράσινοι'' δείχνουν να βρίσκουν και αμυντική ισορροπία στην νέα εποχή με τον Τούρκο προπονητή στον πάγκο, έχοντας και πολύ καλή επίδοση στις απειλές που επέτρεψε σε αυτό το κουαρτέτο αγώνων.

Ο Ατρόμητος περιορίστηκε σε τελικές ίσες με 0.16xGoals, ο Ολυμπιακός στην Λεωφόρο έφτασε στο 1.23 όπου για παιχνίδι με μεγάλο αντίπαλο θεωρείται μία καλή επίδοση, ο Πανσερραϊκός έμεινε στο 0.26 ενώ ο ΠΑΟΚ πήγε στο 1.36xGoals.

Στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός εκτός από την θετικότατη ανασταλτική του συμπεριφορά, βρήκε και κάποιες σπουδαίες επεμβάσεις από τον Μπαρτολμέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος έχει ξεκινήσει με εξαιρετικό τρόπο την παρουσία του κάτω από τα δοκάρια του Τριφυλλιού.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα