Αρης: Με Φεράρι στο Περιστέρι

Αρης: Με Φεράρι στο Περιστέρι

Newsroom
ferari_intime

bet365

Ο Φεράρι που ήταν εκτός για τα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικό, είναι στην αποστολή του Αρη για εκείνο με τον Ατρόμητο.

Στην αποστολή του Αρη για το αυριανό (17/2) ματς του Περιστερίου επέστρεψε ο Φεράρι και έτσι ο Αργεντινός μπακ που απουσίαζε από τα πρόσφατα παιχνίδια σε Ιωάννινα και Αγρίνιο, υπολογίζεται και πάλι από τον Ακη Μάντζιο.

Ο οποίος πάντως καλείται να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες, καθώς εκτός είναι ο τιμωρημένος Οντουμπάτζο, Τζούρασεκ, Φαμπιάνο, Ζαν Ζουλ που προέρχονται από τραυματισμό και οι Ρουπ, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Κυριαζής, Αγοραστός.

Η αποστολή των «κίτρινων» είναι η εξής: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόοτυζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ντουκουρέ, Μανού Γκαρθία, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Ζαμόρα, Μπένετ, Μοτρν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης.


@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα