Παναθηναϊκός - Λαμία: Δύο τραυματισμοί πριν το 20λεπτο για το «τριφύλλι» (vid)

Newsroom
ελλαδα

bet365

Μεγάλη ατυχία για τον Παναθηναϊκό καθώς είδε δύο ποδοσφαιριστές του να γίνονται αναγκαστικές αλλαγές πριν το 20λεπτο με μυϊκό τραυματισμό κόντρα στη Λαμία.

Δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία καθώς μέχρι το 20ο λεπτό, ο Φατίχ Τερίμ αναγκάστηκε να προχωρήσει σε δύο αναγκαστικές αλλαγές.

Αρχικά στο 13', ο Βέρμπιτς αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό, με τον ίδιο να δείχνει τον εκνευρισμό του με την ατυχία του, καθώς είχε τραυματιστεί και στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο για το Κύπελλο Ελλάδας ενώ τη θέση του στο γήπεδο πήρε ο Αϊτόρ.

Από εκεί και πέρα, στο 20' ήρθε νέο τραυματισμός, αυτή τη φορά με τον Χουάνκαρ, ο οποίος για τον ίδιο λόγο με τον Σλοβένο εξτρέμ, δεν κατάφερε να συνεχίσει στο παιχνίδι και έτσι ανάγκασε τον Φατίχ Τερίμ σε νέα αλλαγή, ρίχνοντας τον Μλαντένοβιτς στο ματς.

Άξιο αναφοράς είναι ότι ο Τούρκος προπονητής, για το υπόλοιπο του ματς, έχει δικαίωμα μόνο μίας διακοπής για αλλαγή.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα