Πασχαλάκης: «Είμαστε έτοιμοι για ένα ωραίο παιχνίδι, σ’ ένα ζεστό γήπεδο και πρέπει να το ευχαριστηθούμε»

Πασχαλάκης: «Είμαστε έτοιμοι για ένα ωραίο παιχνίδι, σ’ ένα ζεστό γήπεδο και πρέπει να το ευχαριστηθούμε»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός, αλλά και το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός, αλλά και τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στη NOVA, ενόψει του αυριανού (17/2) ντέρμπι των δύο ομάδων στην Τούμπα. «Είμαστε σε καλό δρόμο. H ψυχολογία μας είναι ισορροπημένη. Δεν κάναμε κάτι τρομερό. Κερδίσαμε τα τελευταία παιχνίδια, κάτι το οποίο ήταν υποχρέωση μας. Είμαστε έτοιμοι για ένα ωραίο παιχνίδι, σ’ ένα ζεστό γήπεδο και πρέπει να το ευχαριστηθούμε. Γενικότερα η ομάδα είναι διψασμένη να πάρει ένα ντέρμπι. Στα ντέρμπι αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα τώρα τελευταία. Πέραν όλων αυτών είναι ένα παιχνίδι υψίστης σημασίας, κρίνονται τρεις πόντοι και πρέπει μείνουμε σε αυτό», είπε αρχικά ο διεθνής πορτιέρε.

Που μετά ρωτήθηκε τι ξεχωρίζει από τον Δικέφαλο. «Είναι μια ομάδα που είναι δεμένη, με καλό προπονητή και παίζουν παίκτες καιρό μαζί. Είναι πολύ σημαντικό», απάντηε σχετικά.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα