Ολυμπιακός: Ο κομβικός ρόλος του Βαγγέλη Μαρινάκη για το νέο συμβόλαιο του Πασχαλάκη (vids)

Ολυμπιακός: Ο κομβικός ρόλος του Βαγγέλη Μαρινάκη για το νέο συμβόλαιο του Πασχαλάκη (vids)

Ο Πασχαλάκης στο Καραϊσκάκη

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Ολυμπιακού είχε ρόλο - κλειδί στο νέο deal για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη που θα έχει μία σημαντική αναβάθμιση των ετήσιων απολαβών του.

Ο Πασχαλάκης έχει συμφωνήσει οριστικά με τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για ένα νέο συμβόλαιο με χρονική διάρκεια έως το 2026, το τρίτο του στη σειρά στην ομάδα. Ο σχεδόν δίμετρος γκολκίπερ συμφώνησε με ένα deal, που θα περιλαμβάνει σχεδόν τα διπλάσια χρήματα από αυτά που έπαιρνε με το προηγούμενο status του συμβολαίου του. Με αυτόν τον τρόπο θα βρεθεί και 3η συνεχόμενη χρονιά στους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι με μεγάλη χαρά τον επιβραβεύουν για την παρουσία του και την προσφορά του στην ομάδα τους.

Κομβικότατο ρόλο για αυτό το συμβόλαιο είχε ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης. Χάρις και στους δικούς του χειρισμούς έκλεισε οριστικά ο Πασχαλάκης στον πειραϊκό σύλλογο. Ο Πασχαλάκης φέτος έχει 35 ματς στον Ολυμπιακό και συνολικά έχει 62 παρουσίες στους Πειραιώτες και το όνομά του και φέτος είχε συνδεθεί κυρίως με αραβικές ομάδες. Και βέβαια σχεδόν από την πρώτη στιγμή ήταν - και παραμένει - Νο1 στην ιεραρχία των γκολκίπερ στον σύλλογο. Ο Πασχαλάκης πάντως με τις δηλώσεις του μετά το 1-4 με τον ΠΑΟΚ έδειξε πώς νιώθει σαν στο σπίτι του στην Αθήνα και στον Ολυμπιακό προναγγέλοντας με τον τρόπο του και τις σχετικές ανακοινώσεις που θα γίνουν.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα