Πανσερραϊκός: Εκτός για μίνιμουμ δύο εβδομάδες ο Μπετανκόρ

Πανσερραϊκός: Εκτός για μίνιμουμ δύο εβδομάδες ο Μπετανκόρ

Newsroom
betankor_intime.

bet365

Ο Μπετανκόρ του Πανσερραϊκού δεν υπολογίζεται για το αυριανό ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζεται σε τουλάχιστον 15 ημέρες.

Χωρίς τον Μπετανκόρ θα παίξει αύριο (19/2) ο Πανσερραϊκός στην Κρήτη με τον ΟΦΗ, καθώς ο Ισπανός φορ ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό.

Επειδή μάλιστα ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζεται σε μίνιμουμ 15 ημέρες, ο 31χρονος φορ φαίνεται πως οριακά θα προλάβει τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο φινάλε της κανονικής περιόδου, αλλιώς θα επανέλθει για τα «λιοντάρια» στο μίνι-πρωτάθλημα των play-outs.

Από την αποστολή αποκλείστηκαν και οι «γνωστοί» Αυλωνίτης, Μασκανακης, Παπαβασιλείου, Ανάκογλου και αυτή αποτελείται από τους Χοβάν, Κατσίκα, Τσομπανίδη, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκη, Πηλέα, Ντάνκερλουι, Μορέϊρα, Οικονόμου, Στάϊκο, Σοφιανό, Μούργο, Τομάς, Ουάρντα, Γούλερι, Ουεντραόγκο, Χατζηστραβό, Διαμαντή, Θυμιάνη, Γκοτζαμανίδη, Δεληγιαννίδη, Αλεξιτς.

7gd

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα