Ολυμπιακός: Η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη του επί του ΠΑΟΚ από το 1965 και έπειτα!

Newsroom
ΡΣΑΔΣΑ

bet365

Το 4-1 του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ αντιστοιχεί στην ευρύτερη εκτός έδρας επικράτηση του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ ύστερα από 59 χρόνια και το 4-0 του 1965.

Με σκορ 4-1 επικράτησε πριν από λίγο ο Ολυμπιακός του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και έτσι μείωσε την απόστασή του από την κορυφή, όπου πλέον βρίσκεται η ΑΕΚ.

Παράλληλα αυτό το αποτέλεσμα ισοδυναμεί με τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη των «ερυθρολεύκων» επί του Δικεφάλου από τις 27 Ιανουαρίου του 1965 και έπειτα, όπου τότε κέρδισε και πάλι στην Τούμπα αλλά με 4-0, χάρις σε τέρματα των Μποτίνου, Γιούτσου, Αγανιάν, Σιδέρη.

Εκτοτε ακολούθησε, μεταξύ άλλων, το 4-2 της 27ης Νοεμβρίου του 2000 (Τζόρτζεβιτς 2, Γεωργάτος, Αλεξανδρής), αλλά το αποψινό (18/2) 4-1 πήρε την σκυτάλη από το προ 59 ετών αποτέλεσμα.
Συνολικά οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 22 εκτός έδρας νίκες τους επί του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις, από το 1959 και έπειτα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα