Ναβάρο: «Ολα εξαρτώνται από εμάς, πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Ναβάρο: «Ολα εξαρτώνται από εμάς, πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Newsroom
navaro_eurokinisi

bet365

Ο Ναβάρο τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να πάει ακόμη καλύτερα στο μέλλον και έδωσε το «σύνθημα» για τη συνέχεια.

Το σκορ στην αποψινή (18/2) νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ με 4-1 άνοιξε ο Ναβάρο και μετά το ματς στάθηκε στο ότι όλοι στο club ήξεραν και αναγνώριζαν τη σπουδαιότητα του ντέρμπι της Τούμπας. «Ηταν πολύ σημαντικό το παιχνίδι για μας. Ολοι ξέρουμε πως αν χάναμε θα απομακρυνόμασταν πολύ από την κορυφή. Κάναμε όσα δουλέψαμε στην προπόνηση, πραγματικότητα στον αγωνιστικό χώρο και πήραμε μία σημαντική νίκη. Ολα εξαρτώνται από εμάς, πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος», είπε αρχικά ο Ισπανός φορ στη NOVA.

Και συνέχισε για την παρουσία του Μεντιλίμπαρ στον πάγκο. «Ο προπονητής θέλει να πιέζουμε και να έχουμε επιθετική διάθεση. Αυτό φαίνεται πως δουλεύει, με μεγάλη απόδειξη το σημερινό αποτέλεσμα».

Κλείνοντας για το δικό του γκολ είπε πως «ευχαριστώ πολύ τους συμπαίκτες μου. Θέλω να το αφιερώσω στο κόσμο του Ολυμπιακού και φυσικά στην οικογένειά μου που πάντα μου δίνει δύναμη».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα