ΟΦΗ: Βροντερό «παρών» από τους φιλάθλους στο «Γεντί Κουλέ» στο ντεμπούτο του Δέλλα

ΟΦΗ: Βροντερό «παρών» από τους φιλάθλους στο «Γεντί Κουλέ» στο ντεμπούτο του Δέλλα

Επιμέλεια: Νότης Χάλαρης
ΟΦΗ

bet365

Βροντερό παρών αναμένεται να δώσει ο κόσμος του ΟΦΗ στο ντεμπούτο του Τραϊνού Δέλλα στον πάγκο της κρητικής ομάδας απέναντι στον Πανσερραϊκό (17:30).

«Καμίνι» αναμένεται να είναι το «Γεντί Κουλέ» στο σημερινό παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πανσερραϊκό (17:00) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, ο κόσμος του ΟΦΗ θα δώσει το «παρών» στο σημερινό παιχνίδι της κρητικής ομάδας στο οποίο ο Τραϊνός Δέλλας θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της κρητικής ομάδας.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ενημέρωσε ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια στις θύρες 4 και 5, όπως και στο κάτω διάζωμα της 9, καθώς έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια θύρες 2 και 3 αλλά και στο πάνω διάζωμα της 9 στο πρώτο παιχνίδι της κρητικής ομάδας με κόσμο μετά το τέλος του «λουκέτου».

Ο κόσμος του ΟΦΗ θα προσπαθήσει με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει τον Τραϊνό Δέλλα και τους ποδοσφαιριστές του ώστε να φτάσουν στο πολύ σημαντικό «τρίποντο» το οποίο θεωρείται αναγκαίο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα