Παναθηναϊκός: Εν αναμονή της μαγνητικής για Βέρμπιτς και Χουάνκαρ

Παναθηναϊκός: Εν αναμονή της μαγνητικής για Βέρμπιτς και Χουάνκαρ

Νίκος Αθανασίου
Ο Βέρμπιτς

bet365

Ο Χουάνκαρ και ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς θα κάνουν το απόγευμα μαγνητική, ώστε να φανεί το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Σε πιο σοβαρή κατάσταση ο Σλοβένος εξτρέμ, σε καλύτερη ο Ισπανός μπακ αν και εκείνος δύσκολα θα προλάβει το δεύτερο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με τους Χουάνκαρ και Βέρμπιτς να συνεχίζουν την θεραπεία τους. Το απόγευμα θα κάνουν μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος των προβλημάτων που αποκόμισαν από το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Λαμία.

Ο Σλοβένος εξτρέμ από την πρώτη εκτίμηση φαίνεται πως έχει πιο σοβαρό θέμα σε σχέση με τον Ισπανό μπακ, ο οποίος δύσκολα θα προλάβει να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Τετάρτης.

Όσοι έπαιξαν περισσότερο από ένα ημίχρονο στον αγώνα κόντρα στη Λαμία έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τζούριτσιτς.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα