Φερεντσβάρος - Ολυμπιακός: Sold out η ρεβάνς της Βουδαπέστης

Φερεντσβάρος - Ολυμπιακός: Sold out η ρεβάνς της Βουδαπέστης

Νότης Χάλαρης
Φερεντσβάρος - Ολυμπιακός

bet365

Από την Φερεντσβάρος ενημερώνουν ότι έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Φερεντσβάρος στο «Groupama Arena» την Πέμπτη 22/02/2024 στις 21:00 (τοπική ώρα), στη ρεβάνς του 1-0 του Φαλήρου.

Το γήπεδο που χωράει 23.700 οπαδούς, θα είναι κατάμεστο σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από τους ανθρώπους της ομάδας καθώς αναμένονται περίπου 22.000 φίλαθλοι (λόγω και των νεκρών ζωνών που θα δημιουργηθούν για ασφάλεια). Θυμίζουμε, ότι για την εν λόγω αναμέτρηση έχει εξασφαλίσει ειστήρια κι η ελληνική πλευρά και αναμένεται οι εξέρες του γηπέδου να έχει έντονο ερυθρόλευκο χρώμα.

Μαρκίνιος: «Κόλαση περιμένει τον Ολυμπιακό στη Βουδαπέστη!»

Το πόσο καυτή θα είναι η ατμόσφαιρα στο γήπεδα θέλησε να το εξηγήσει ο Μαρκίνιος, ο οποίος σε δηλώσεις του είπε: «Η ρεβάνς είναι εδώ! Μεγάλη ήταν η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και στην Αθήνα, αλλά όλοι να είναι σίγουροι ότι θα είναι ακόμα περισσότερο στην Groupama Arena. Ο Φερεντσβάρος έχει οπαδούς όπως κανένας άλλος σύλλογος στην Ευρώπη, είδαμε πόσος κόσμος μας συνόδευσε στον Πειραιά. Και μπορούν να δημιουργήσουν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στην έδρα μας. Κάτω από τέτοιες συνθήκες, σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, είναι καθήκον μας να πάρουμε το μέγιστο από τον εαυτό μας στο γήπεδο. Κόλαση περιμένει τον Ολυμπιακό στη Βουδαπέστη!».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα