Παναθηναϊκός: Ο τρόπος που σχολίασε την απόφαση της Λαμίας να εκτίσει ο Καρλίτος με ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Ο τρόπος που σχολίασε την απόφαση της Λαμίας να εκτίσει ο Καρλίτος με ΑΕΚ

Newsroom
Το δηκτικό story του Παναθηναϊκού για την απόφαση της Λαμίας να εκτίσει ο Καρλίτος με την ΑΕΚ

bet365

Ο Παναθηναϊκός σχολίασε με το δικό του τρόπο την απόφαση της Λαμίας να μην αγωνιστεί ο Καρλίτος κόντρα στην ΑΕΚ για να εκτίσει την ποινή του.

Το δικό του σχόλιο για την απόφαση της Λαμίας να εκτίσει ο Καρλίτος την ποινή του (λόγω καρτών) στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ (24/02-19:00) έκανε ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» ανέβασαν ένα story στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram το οποίο περιείχει την είδηση αυτή κι ένα ιμότικον με μία φάτσα που δείχνει να σκέφτεται προβληματισμένη.

στορυ

Υπενυθμίζουμε πως ο Ισπανός επιθετικός αγωνίστηκε κανονικά ενάντια στον Παναθηναϊκό, που είναι και πρώην ομάδα του, το περασμένο Σάββατο (17/02), πετυχαίνοντας μάλιστα κι ένα εξαιρετικό γκολ, που έδωσε το προβάδισμα στο κλαμπ της Φθιώτιδας με 0-1.

Το «τριφύλλι» γύρισε το παιχνίδι κάνοντας το 2-1 με τα γκολ των Μπερνάρντ και Γερεμέγεφ, αλλά στην συνέχεια δέχθηκε ακόμη ένα τέρμα από τον Τσιλούλη, στο οποίο δεν μπόρεσε να βρει απάντηση με αποτέλεσμα το τελικό σκορ της αναμέτρησης να είναι το 2-2 και οι «πράσινοι» να κάνουν την πρώτη τους εντός έδρας γκέλα στην Stoiximan Superleague μετά από 4,5 μήνες και το 2-2 με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα