Παναθηναϊκός: «Τερίμ και Παπαδημητρίου μίλησαν για την προετοιμασία του καλοκαιριού»

Παναθηναϊκός: «Τερίμ και Παπαδημητρίου μίλησαν για την προετοιμασία του καλοκαιριού»

Newsroom
τεριμ

bet365

Ο Φατίχ Τερίμ και ο Γιάννης Παπαδημητρίου συναντήθηκαν την Τρίτη για τον σχεδιασμό της καλοκαιρινής προετοιμασίας, όπως τόνισε η ιστοσελίδα «beinsports». 

Όπως τονίζει η ιστοσελίδα beIN Sports, ο αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παπαδημητρίου είχε συνάντηση χθες (20/2) στις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου με τον Φατίχ Τερίμ, όπου σχεδίασαν την καλοκαιρινή προπόνηση. Σε αυτή την κουβέντα συζητήθηκαν οι ημερομηνίες έναρξης της προετοιμασίας, αλλά και ο τόπος προετοιμασίας.

Μάλιστα, ο Τούρκος ενημερώθηκε για την Αυστρία, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για φιλικά και συμμετοχή σε τουρνουά.

Θυμίζουμε πως ο Imperator διαδέχτηκε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ανακοινώθηκε από το Τριφύλλι στις 26 Δεκεμβρίου του 2023. Η ανακοίνωση δεν προσδιόριζε τη διάρκεια του συμβολαίου του Φατίχ Τερίμ, όμως σύμφωνα με του Τούρκους το deal είναι για 1,5 χρόνο. Στα πρώτα του 13 παιχνίδια στον πράσινο πάγκο μετράει οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα