ΑΕΚ: Ανάρτηση με νόημα από Τσατάλη για Μιριτέλο που δεν είχε παίξει με Παναθηναϊκό

Newsroom
Ο Τάσος Τσατάλης από το γραφείο Τύπου της ΑΕΚ

bet365

Ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης αναρωτήθηκε σχετικά με το γεγονός ότι ο Χουάν Μιριτέλο του Αστέρα Τρίπολης είχε δηλωθεί να εκτίσει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την τιμωρία του λόγω καρτών.

O σύμβουλος επικοινωνίας της ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής με ανάρτησή του στα social media έκανε λόγο για «αθλιότητες», απαντώντας στον Παναθηναϊκό για το ότι έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σχετικά με το γεγονός ότι ο Καρλίτος της Λαμίας δηλώθηκε να εκτίσει στο ματς με την ΑΕΚ.

Αινιγματική ανάρτηση από τη μεριά του έκανε ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης, ο οποίος ανέβασε την είδηση ότι ο Χουάν Μιριτέλο του Αστέρα Τρίπολης είχε δηλωθεί να εκτίσει στο ματς με τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο.

Ο Μιριτέλο, ο οποίος μετράει 12 γκολ τη φετινή σεζόν με τη φανέλα των Αρκάδων, είχε συμπληρώσει τρεις κίτρινες στο ματς με τον Άρη στις 3 Ιανουαρίου και αποφασίστηκε να εκτίσει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στις 21 Ιανουαρίου, στο οποίο οι «πράσινοι» επικράτησαν με 2-0.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα