Κηφισιά: Εκτίουν στη Λεωφόρο Γκόμπελιτς και Σολόα

Βασίλης Μπαλατσός
Γκομπελιτς

bet365

Μάρκο Γκόμπελιτς και Φακούντο Σολόα δέχτηκαν κίτρινη κάρτα στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ και δεν θα αγωνιστούν στον αγώνα της Κηφισιάς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Διπλή σημαντική απουσία για την Κηφισιά για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (25/2, 20:00) για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Τόσο ο Μάρκο Γκόμπελιτς όσο και ο Φακούντο Σολόα συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» και ο Κώστας Μπράτσος προτίμησε να τους στερηθεί στο ματς της Λεωφόρου, σε σχέση με αυτά που ακολουθούν με τον Αστέρα στην Τρίπολη και με τον Πααναιτωλικό στην Καισαριανή, για τις δυο τελευταίες αγωνιστικές.

Πρακτικά σημαίνει πως ο Έλληνας κόουτς δεν θα έχει στη διάθεση του το βασικό του δεξί μπακ και το βασικό του «εξάρι». Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Μασούρα για την Αστάνα πίσω από τον Γκόμπελιτς στην ιεραρχία είναι ο Μανώλης Σμπώκος. Ο 21χρονος αμυντικός μετράει τρεις εμφανίσεις την τρέχουσα σεζόν, όλες στο Κύπελλο Ελλάδας και δεν έχει κάνει ντεμπούτο σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας.

Από εκεί και πέρα δεξί μπακ μπορεί να αγωνιστεί ο Ντάριο Τσανάτζια, όμως με την ταυτόχρονη απουσία του Σολόα φαντάζει δύσκολο ο Κώστας Μπράτσος να αφήσει εκτός και τον έτερο βασικό του μέσο. Τέλος ανέτοιμοι αναμένεται να είναι οι τραυματίες Σναϊντερλάν και Παπασάββας, με τον Έλληνα κόουτς να έχει διαθέσιμους για τα «6αρο-8αρια» τους Τσανάτζια, Γιόβαντσιτς, Κωνσταντακόπουλο, Αντούνες, ενώ ως αμυντικό χαφ μπορεί να παίξει και ο Βαφέας. Θυμίζουμε πως τιμωρημένος είναι και ο Βασίλης Σπίνος, ο οποίος αποβλήθηκε από το 4ο λεπτό του αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα