Παναθηναϊκός: Τα τρία γκολ που δεν πανηγυρίστηκαν στην Λεωφόρο μέσα σ' ένα μήνα (vids)

Παναθηναϊκός: Τα τρία γκολ που δεν πανηγυρίστηκαν στην Λεωφόρο μέσα σ' ένα μήνα (vids)

Τα τρία γκολ που δεν πανηγυρίστηκαν στην Λεωφόρο μέσα σ' ένα μήνα (vids)

bet365

Τον τελευταίο μήνα έχουν επιτευχθεί τρία γκολ στην Λεωφόρο που είχαν τεράστια σημασία κι έκριναν εν μέρει το αποτέλεσμα, όμως οι σκόρερ δεν τα έχουν πανηγυρίσει.

Μία ιδιαίτερη συνθήκη παρουσιάστηκε στα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο, αφού μέσα σε περίπου ένα μήνα, από το πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό μέχρι και το χθεσινό με τον ΠΑΟΚ έχουν μπει τρία κρίσιμα γκολ, που έπαιξαν ρόλο στην εξέλιξη των αγώνων που επιτεύχθηκαν, τα οποία οι σκόρερ τους δεν τα πανηγύρισαν. Ο λόγος ήταν κεινός και στις τρεις περιπτώσεις, οι πρωταγωνιστές όμως διαφορετικοί.

Στο πρώτο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος ήταν ο Αλεξανδρόπουλος εκείνος που σκόραρε κι έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό, όμως παρά την... βαρύτητα του τέρματος που πέτυχε, επέλεξε να μην πανηγυρίσει σεβόμενος το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά.

Επόμενο ανάλογο «περιστατικό» ήταν στην περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν εντός έδρας την Λαμία. Ο Καρλίτος σκόραρε ένα γκολ... καριέρας κι έβαλε μπροστά στο σκορ την Λαμία με 1-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», όμως συγκράτησε τα συναισθήματά του και δεν πανηγύρισε το τέρμα που σημείωσε, αφού απέναντί του είχε τον Παναθηναϊκό, όπου αγωνίστηκε για δυόμιση χρόνια.

Μάλιστα, η κίνηση αυτή αναγνωρίστηκε από τον κόσμο της ομάδας, που τον αποθέωσε με παρατεταμένο χειροκρότημα κατά την αλλαγή του, με τον ίδιο να ανταποδίδει.

Το τρίτο και τελευταίο τέρμα ήταν εκείνο που σημείωσε χθες το βράδυ ο Λημνιός. Ο Έλληνας εξτρέμ γλίτωσε τον Παναθηναϊκό από τον αποκλεισμό στην τελευταία φάση της παράτασης, την ώρα που όλα φαίνονταν να έχουν χαθεί, τρέλανε συμπαίκτες και φιλάθλους με το γκολ του, όμως εκείνος πιέστηκε κι έμεινε ανέκφραστος θέλοντας να δείξει τον σεβασμό που έχει στον ΠΑΟΚ, όπου πέρασε τρία ολόκληρα χρόνια (2017-2020).

Μάλιστα, η συναισθηματική του φόρτιση ήταν τόσο μεγάλη, που μετά το σφύριγμα της λήξης της παράτασης ξέσπασε σε κλάματα, με τον Τάσο Μπακασέτα να σπεύδει να του δίνει τα εύσημα για το γκολ του και να τον παρηγορεί.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα