Κηφισιά: Με τις γνωστές απουσίες στη Λεωφόρο

Βασίλης Μπαλατσός
Σολόα

bet365

Η Κηφισιά θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» χωρίς τους τιμωρημένους Γκόμπελιτς και Σολόα, όπως και τους τραυματίες Σναϊντερλάν και Παπασάββας.

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Superleague (25/2, 20:00). Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου ο Κώστας Μπράτσος ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν υπάρχουν εκπλήξεις.

Μάρκο Γκόμπελιτς και Φακούντο Σολόα θα εκτίσουν στη Λεωφόρο την ποινή τους για την τρίτη κίτρινη κάρτα που δέχτηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, o Σπίνος είναι εκτός λόγω της αποβολής του κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ ανέτοιμοι είναι οι Μοργκάν Σναϊντερλάν και Αντώνης Παπασάββας. Εκτός για λόγους τακτικής οι Κρίστινσον, Ίλιεφ, Αντούνες και Αντερέγκεν.

Η αποστολή της Κηφισιάς: Νικοπολίδης, Αντωνόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Μποτία, Παρράς, Μιλίτσεβιτς, Τσάπαν, Τεϊσέιρα, Σμπώκος, Τσανάτζια, Πρίτσας, Νίνης, Γιόβαντσιτς, Κωσντατακόπουλος, Οζέγκοβιτς, Τεττέι, Μενέντες, Ματέους Σάντος, Κλωναρίδης, Μπιφουμά

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα