Η ΑΕΚ επιβεβαιώνει κατ' αρχήν προφορική συμφωνία με τον Τσιλούλη

Η ΑΕΚ επιβεβαιώνει κατ' αρχήν προφορική συμφωνία με τον Τσιλούλη

bet365

Μετά την αποκάλυψη του Λεωνίδα Βόκολου, η ΑΕΚ επιβεβαίωσε πως έχει έρθει σε κατ' αρχήν προφορική συμφωνία με τον Σωτήρη Τσιλούλη.

Ο Λεωνίδας Βόκολος αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου πως ο Σωτήρης Τσιλούλης τον ενημέρωσε πως έχει υπογράψει με την ΑΕΚ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Λίγες ώρες μετά ήρθε η επίσημη θέση της Ένωσης ότι ο παίκτης δεν έχει υπογράψει αλλά υπάρχει κατ' αρχήν προφορική συμφωνία με τον Έλληνα εξτρέμ.

Συγκεκριμένα ο 29χρονος ποδοσφαιριστής είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της ομάδας για την απόκτησή του και από τον Ιανουάριο είχε ενημερώσει τη Λαμία το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε συζητήσεις μαζί του για την επίτευξη συμφωνίας.

Επίσης έγινε ξεκάθαρο πως δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη αυτές τις μέρες και πως η συγκεκριμένη προφορική συμφωνία υπάρχει από τον περασμένο Γενάρη. Να θυμίσουμε πως ο Έλληνας εξτρέμ μετράει 21 συμμετοχές με πέντε γκολ και δύο ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα