Παναθηναϊκός - Κηφισιά: Η υποδοχή και η αποθέωση σε Λέτο και Κοτσόλη (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
leto-kotsolis

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υποδέχτηκε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τους πρώην ποδοσφαιριστές της και νυν μέλη της Κηφισιάς, Σεμπάστιαν Λέτο και Στέφανο Κοτσόλη.

Σεμπάστιαν Λέτο και Στέφανος Κοτσόλης επέστρεψαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» αλλά ως αντίπαλοι. Ο πρώτος είναι πλέον βοηθός προπονητή στην Κηφισιά, ο δεύτερος είναι ο τεχνικός διευθυντής του κλαμπ και αμφότεροι δέχτηκαν θερμή υποδοχή στη Λεωφόρο.

Στο ζέσταμα πριν τη σέντρα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό οι δυο πρώην παίκτες του Τριφυλλιού καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο, ενώ η ΠΑΕ τους «καλωσόρισε» με μια κοινή τους φωτογραφία με τα πράσινα στη γιγαντοοθόνη.

O Λέτο αγωνίστηκε με το Τριφύλλι συνολικά έξι χρόνια σε δυο θητείες (2009-13, 2016-17). Ο Κοτσόλης ξεκίνησε και τελείωσε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, κάνοντας επίσης δυο θητείες (1998-2005, 2011-17).

Στον Λέτο πήγε για χειραψία και ο Φατίχ Τερίμ, ενώ δεν έλειψαν και οι αγκαλιές του Ζέκα με τους πρώην «πράσινους» Σωτήρη Νίνη και τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, οι οποίοι πριν το ζέσταμα είχαν συζήτηση με τον Φώτη Ιωαννίδη.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα