Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Τσέριν, ατομικό ο Χουάνκαρ

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Τσέριν, ατομικό ο Χουάνκαρ

Μπήκε ο Τσέριν, ατομικό ο Χουάνκαρ

bet365

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έπιασαν άμεσα δουλειά για το παιχνίδι με τον Άρη, με τον Φατίχ Τερίμ να μετράει μία επιστροφή ενόψει αυτού, αφού προπονήθηκε ο Άνταμ Τσέριν.

Την επομένη του αγώνα με την Κηφισιά, όπου ο Παναθηναϊκός γκέλαρε μένοντας στο 1-1 με την ομάδα των βορείων προαστίων μέσα στην έδρα του, οι παίκτες του Φατίχ Τερίμ ξεκίνησαν την μίνι προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης (28/02-21:00) με τον Άρη.

Ο Τούρκος τεχνικός είδε τον Άνταμ Τσέριν να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και να τίθεται στην διάθεσή του για το ματς με τους «κίτρινους». Ατομικό ξεκίνησε ο Χουάνκαρ, θεραπεία έκαναν οι Γεντβάι, Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τζούρισιτς, ενώ το δικός τους πρόγραμμα έκαναν οι Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον.

Οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του παιχνιδιού κόντρα στην Κηφισιά, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ανάπτυξη παιχνιδιού και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα