ΠΑΟΚ: Χειρουργείο ο Εκόνγκ, ενδέχεται να μην παίξει ξανά φέτος

ΠΑΟΚ: Χειρουργείο ο Εκόνγκ, ενδέχεται να μην παίξει ξανά φέτος

Newsroom
εκονγκ

bet365

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Γουίλιαμ Τρόοστ – Εκόνγκ επιβεβαίωσαν πως έχει υποστεί θλάση 3ου βαθμού και ο Νιγηριανός στόπερ θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση. Κάταγμα ο Σάστρε.

Δυσάρεστα ήταν τα νέα από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Γουίλιαμ ΤρόοστΕκόνγκ και τα οποία επιβεβαίωσαν πως έχει υποστεί θλάση 3ου βαθμού.

Ο Νιγηριανός στόπερ αποκόμισε το σχετικό πρόβλημα στην τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής όπου και οδήγησε το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα μέχρι τον τελικό και αναδείχθηκε MVP του τουρνουά και πλέον θα περάσει αύριο (27/2) την πόρτα του χειρουργείου, με σκοπό να γίνει καλά.

Ακριβής πρόβλεψη για τον χρόνο της αποθεραπείας του δεν μπορεί να υπάρξει όμως είναι πιθανόν μην αγωνιστεί ξανά την τρέχουσα σεζόν, καθώς απομένουν περίπου 2,5 μήνες ώστε να ολοκληρωθεί.

Ετσι ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να τον υπολογίζει, ενώ για τον επόμενο μήνα νοκ άουτ θα είναι ο Γιάννης Μιχαηλίδης κάτι που μεγιστοποιεί για τον Δικέφαλο το πρόβλημα στα στόπερ.

Την ίδια στιγμή ο Ζόαν Σάστρε επίσης τέθηκε επί του παρόντος εκτός, καθώς υπέστη κάταγμα στην πρόσθια επιφάνεια του αριστερού ημιθωράκιου. Λόγω του σημείου του τραυματισμού του, η κατάστασή του θα εκτιμάται καθημερινά.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα