Κηφισιά: Θλάση ο Τσάπαν, η αποστολή για Τρίπολη

Βασίλης Μπαλατσός
tsapan

bet365

Ο Λούκα Τσάπαν υπέστη θλάση και θα χάσει τα δύο τελευταία ματς της κανονικής διάρκειας. Η αποστολή της Κηφισιάς για Αστέρα.

Δεν ήταν τα καλύτερα δυνατά τα νέα από τη μαγνητική εξέταση του Λούκα Τσάπαν. Ο Κροάτης υπέστη θλάση και θα χάσει τόσο το ματς της Κηφισιάς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, όσο και το εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό. Τις επόμενες ημέρες θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του.

Εκτός από τον Τσάπαν νοκ άουτ είναι και οι τραυματίες Αλμπέρτο Μποτία, Αντώνης Παπασάββας και Μοργκάν Σναϊντερλάν. Από εκεί και πέρα στην αποστολή επιστρέφουν οι Μάρκο Γκόμπελιτς, Βασίλης Σπίνος και Φακούντο Σολόα, οι οποίοι εξέτισαν ποινή μιας αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η αποστολή της Κηφισιάς: Γιάννης Νικοπολίδης, Θοδωρής Αντωνόπουλος, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Νίκος Βαφέας, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Ιβάν Μιλίτσεβιτς, Βασίλης Σπίνος, Αντρέ Τεϊσέιρα, Ντάριο Τσανάτζια, Πάνος Πρίτσας, Σωτήρης Νίνης, Ντούσαν Γιόβαντσιτς, Φακούντο Σολόα, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ανδρέας Τεττέι, Σονατάν Μενέντες, Ματέους Σάντος, Βίκτορ Κλωναρίδης, Τιεβί Μπιφουμά

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα