Do or die για τον Παναθηναϊκό το παιχνίδι κόντρα στον Άρη

Do or die για τον Παναθηναϊκό το παιχνίδι κόντρα στον Άρη

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός

bet365

Μονόδρομος για τον Παναθηναϊκή η νίκη κόντρα στον Άρη, ώστε να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου. Επιστροφή στην αποστολή για Τσέριν, Σπόραρ, Μπερνάρντ, οι σκέψεις ενδεκάδες του Φατίχ Τερίμ.

Μετά τις δύο απανωτές εντός έδρας γκέλες κόντρα σε Λαμία και Κηφισιά, ο Παναθηναϊκός δεν έχει κανένα περιθώριο για νέα απώλεια και το ''τρίποντο'' είναι μονόδρομος στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Άρη στη Λεωφόρο(21:00, CosmoteSports1).

Οι παίκτες του Τριφυλλιού ολοκλήρωσαν το απόγευμα της Τρίτης, την προετοιμασία τους για το ματς κόντρα στους ''κίτρινους'', με τον Φατίχ Τερίμ να έχει και πάλι στη διάθεσή του, τους Άνταμ Τσέριν, Άντρατζ Σπόραρ και Μπερνάρντ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Τούρκος τεχνικός ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι:

Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα προβάδισμα φαίνεται να έχουν οι: Ντραγκόφσκι κάτω από τα δοκάρια, Μλαντένοβιτς αριστερός μπακ, Κώτσιρας δεξιός, Ούγκο και Αράο στο κέντρο της άμυνας, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας στη μεσαία γραμμή, Παλάσιος, Μπερνάρντ στα ''φτερά'' και στην κορυφή ο Ιωαννίδης.

Θέση διεκδικούν ο Μαντσίνι, ο Βαγιαννίδης, ο Ακαϊντίν και ο Ζέκα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα