Χατζηγιοβάνης: Τρομερή κούρσα και φανταστικό γκολ κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Χατζηγιοβάνης

bet365

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης σκόραρε για την Ανκαραγκουτσού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε ένα εκπληκτικό γκολ με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια.

Τρομερό γκολ του Τάσου Χατζηγιοβάνη! Ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ έκανε το 2-0 για την Ανκαραγκουτσού στον προημιτελικό του Κυπέλλου Τουρκίας κόντρα στη Φενέρμπαχτσε έπειται από τρομερή ατομική ενέργεια.

Στο 32' πήρε την μπαλά μερικά μέτρα έξω από την περιοχή του, απέφυγε έναν ποδοσφαιριστή της Φενέρ, κουβάλησε την μπάλα στην αντεπίθεση, έφτασε μέχρι το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και με ιδανικό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και πανηγύρισε έξαλλα το φανταστικό γκολ που πέτυχε.

Σε 26 εμφανίσεις μέσα στη σεζόν ο 26χρονος ακραίος επιθετικός έχει πετύχει δυο γκολ και έχει μοιράσει πέντε ασίστ. Θυμίζουμε πως ο Χατζηγιοβάνης είχε δώσει ασίστ στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος της Ανκαραγκουτσού κόντρα στην Καϊσέρισπορ του Δημήτρη Κολοβέτσιου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα