Stoiximan Super League 1: Η κλήρωση των play - offs και play out

Από το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ

bet365

Η Stoiximan Super League 1, παρότι εκρεμμεί η απόφαση για τον αγώνα της Κηφισιάς με τον Βόλο, θα κάνει κανονικά την προγραμματισμένη κλήρωση των play - offs και play - outs.

Όπως αποφασίστηκε η κλήρωση των play - offs και play - outs Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024, με μικτό σύστημα, ήτοι ηλεκτρονική παραγωγή διαφορετικών σεναρίων και εν συνεχεία κλήρωση ενός εξ αυτών για τα play - offs και ενός για τα play - outs. Σύμφωνα με την από 23.01.2024 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, η κλήρωση θα διεξαχθεί με υβριδικό σύστημα, ήτοι με ηλεκτρονική παραγωγή 500 διαφορετικών σεναρίων και εν συνεχεία χειροκίνητη κλήρωση ενός εξ αυτών για τα play - offs και ενός για τα play - outs.

Η κλήρωση σε σχέση με τα play - outs θα γίνει κανονικά παρότι δεν έχει βγει ακόμα η απόφαση για το Κηφισιά - Βόλος. Μετά αναλόγως με το εάν θα έχει βγει απόφαση έως την κλήρωση ή όχι τότε στο Δ.Σ. της 6ης Μαρτίου θα ληφθεί η σχετική απόφαση μαζί με την επικύρωση της βαθμολογίας για τον ορισμό - μετά - του προγράμματος.

Η ανακοίνωση της Λίγκας

Ανακοινώνεται ότι η κλήρωση για τα Playoffs & Playouts του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αγωνιστικής περιόδου 2023-24, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 04.03.2024, στις 15:00 για τα Playoffs και στις 15:15 για τα Playouts, στα γραφεία της Super League.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την από 23.01.2024 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, η κλήρωση θα διεξαχθεί με υβριδικό σύστημα, ήτοι με ηλεκτρονική παραγωγή 500 διαφορετικών σεναρίων και εν συνεχεία χειροκίνητη κλήρωση ενός εξ αυτών για τα Playoffs και ενός για τα Playouts.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα