Λαμία μεταγραφές: Πετάει για Καζακστάν ο Καρλίτος

Νότης Χάλαρης
Πετάει για Καζακστάν ο Καρλίτος

bet365

Ο Καρλίτος ξεκίνησε το ταξίδι για το Καζακστάν, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μετά από story που ανέβασε μέσα από το αεροπλάνο.

Ο Καρλίτος ξεκίνησε το μακρύ ταξίδι για το Καζακστάν προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Αστάνα. Η συμφωνία μεταξύ των τριών πλευρών επετεύχθη την Τρίτη (27/02) και ο Ισπανός επιθετικός έμεινε στην Αθήνα μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αφού θα έφευγε από το «Ελ.Βενιζέλος» και είχε ήδη αποχαιρετήσει τον κόσμο της ομάδας και τους συμπαίκτες του.

Ο ίδιος μάλιστα ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με μία φωτογραφία του μέσα από το αεροπλάνο.

καρλίτος στορυ

Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα της Φθιώτιδας θα βάλει στο ταμείο της 300 χιλ. ευρώ από την πώληση του 33χρονου Ισπανού επιθετικού, κάτι που σημαίνει πως θα γίνει η ακριβότερη πώληση της ιστορίας της. Όσον αφορά τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, εκείνος θα υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια με τις απολαβές του να φτάνουν τα 700 χιλ. ευρώ.

Ο Καρλίτος ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Λαμία έχοντας σκοράρει δέκα γκολ και δώσει τέσσερις ασίστ σε 22 συμμετοχές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα