Τερίμ: «Αμα δεν επιτρέπεται να παίζουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι» (vid)

Τερίμ οφη

bet365

Ο Φατίχ Τερίμ παρουσιάστηκε φανερά εκνευρισμένος αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με τον ΟΦΗ τονίζοντας πως υπήρχαν πολλές καθυστερήσεις κι αυτό δεν επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να παίξει.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ εμφανίστηκε έξαλλος στο Flash Interview μετά την λήξη του αγώνα και την ισοπαλία των «πρασίνων» κόντρα στον ΟΦΗ και τόνισε πως υπήρχαν πολλές καθυστερήσεις στο παιχνίδι που δεν άφησαν την ομάδα του να παίξει, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να παίζει ρόλο σ' αυτό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δημιουργήσαμε πολλές τελικές. Δεν έχω μιλήσει ποτέ μέχρι σήμερα για τους διαιτητές. Δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε το παιχνίδι μας. Εμείς θέλουμε να παίζουμε. Θέλω να μάθω πόσες φορές έχει σταματήσει το παιχνίδι στο δεύτερο μερός. Δεν ξέρω τι να πω. Πολλές καθυστερήσεις σήμερα στο παιχνίδι. Στο πέναλτι, με τους τραυματισμούς και γενικά μέσα στο ματς. Δεν ξέρω τι να πω γι' αυτό. Εμείς θέλουμε να παίζουμε, άμα δεν επιτρέπεται να παίζουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα