ΕΠΟ: Θέλει συνάντηση με Βρούτση και Παπαστεργίου για αναβάθμιση του VAR με προσθήκη ημιαυτόματου οφσάιντ και Goal line technology

Newsroom
baltakos_intime

bet365

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως θα ζητήσει συνάντηση με Παπαστεργίου και Βρούτση προκειμένου να ανανεωθεί η σύμβαση του VAR και να αναβαθμιστεί με την προσθήκη του ημιαυτόματου οφσάιντ και της Goal Line technology.

Η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ ολοκληρώθηκε με την Ελληνική Ομοσπονδία να ανακοινώνει την απόφασή της να κινηθεί όχι μόνο για την ανανέωση της σύμβασης του VAR, αλλά και την βελτίωσή του.

Η ΕΠΟ αποφάσισε να στείλει κοινή επιστολή με την Stoiximan Superleague προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου για να γίνει συνάντηση, παρουσία και του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της ανανέωσης της σύμβασης του VAR, η διάρκεια της οποίας ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο.

Μάλιστα πρόθεσή της είναι να το αναβαθμίσει με την προσθήκη του ημιαυτόματου οφσάιντ και την τεχνολογία Goal Line.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που συνεδρίασε την Δευτέρα 4/3/2024, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Επικύρωσε την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, να σταλεί κοινή επιστολή από την ΕΠΟ και την Super League προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, και να ζητηθεί συνάντηση -παρουσία και του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση- με αντικείμενο την ανανέωση της σύμβασης για το VAR που εκπνέει τον προσεχή Σεπτέμβριο, καθώς και την αναβάθμιση του συστήματος με την προσθήκη του ημιαυτόματου οφσάιντ και της τεχνολογίας «goal line».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα