Play off - Poll: Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα της Stoiximan Superleague;

Πρωταθλητής Stoiximan Superleague

bet365

Η κανονική περίοδος της Stoiximan Super League ολοκληρώθηκε με ανατροπές στο φινάλε και το Gazzetta σας καλεί να ψηφίσετε τον πρωταθλητή ενόψει της κρίσιμης μάχης των Play Off.

Ανατροπές, χαρές, απογοήτευση, συγκινήσεις. Το επιδόρπιο της τελευταίας αγωνιστικής στην κανονική περίοδο της Stoiximan Superleague ήταν κάτι παραπάνω από πλούσιο, με τα αποτελέσματα των τεσσάρων διεκδικητών να προσδίδουν νέες παραμέτρους και να ανανεώνουν το ενδιαφέρον ενόψει των Play Off.

Η ισοπαλία της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη με το χορταστικό 3-3 απέναντι στον Άρη σε συνδυασμό με το «διπλό» του ΠΑΟΚ στη Λαμία επέτρεψε στον Δικέφαλο του Βορρά να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας στην τελευταία «στροφή» της κανονικής περιόδου, την ίδια στιγμή που Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός προχώρησαν σε πλήρη αντιδιαστολή.

Με τη νίκη επί του Βόλου άλλωστε ο τρίτος πλέον Ολυμπιακός έκλεισε την ψαλίδα από την πρώτη θέση και μείωσε την απόσταση στο... τρίποντο, προσπερνώντας τους πράσινους που πέταξαν βαθμούς στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ και μοιραία έπεσαν στην τέταρτη θέση.

Με την απόσταση ωστόσο μεταξύ των τεσσάρων διεκδικητών να περιορίζεται στους μόλις τέσσερις βαθμούς, το πρωτάθλημα μοιάζει πιο ανοικτό από ποτέ και το Gazzetta σας παραδίδει τη σκυτάλη για να ψηφίσετε τον επικείμενο πρωταθλητή, πριν από τη «σέντρα» των Play Off.

Η Βαθμολογία

1. ΠΑΟΚ 60
2. ΑΕΚ 59
3. Ολυμπιακός 57
4. Παναθηναϊκός 56
5. Αρης 42
6. Λαμία 34

Loading...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα