Superleague: Ο Σλάγκερ στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και ο Ομπρένοβιτς στο ΠΑΟΚ - Άρης

Ο Σλάγκερ στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και ο Ομπρένοβιτς στο ΠΑΟΚ - Άρης

bet365

Η ΚΕΔ όρισε τον Γερμανό Ντάνιελ Σλάγκερ στο ντέρμπι των «αιωνίων» και τον Σλοβένο Ράντε Ομπρένοβιτς στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε τους ορισμούς της ΚΕΔ για την πρεμιέρα των Play Off της Stoiximan Superleague με τον Ντάνιελ Σλάγκερ να είναι ο «εκλεκτός» της για το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και τον Ράντε Ομπρένοβιτς να ορίζεται στο ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη. Ο Μανούχος θα είναι ο διαιτητής του Λαμία - ΑΕΚ.

Ο Γερμανός διατητής του ντέρμπι των «αιωνίων» είχε σφυρίξει ξανά στην χώρα μας το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης στις 5/11 του 2023, όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε επικρατήσει με 4-2.

Ο Σλοβένος διαιτητής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης δεν έχει έρθει ξανά στην χώρα μας. Πήρε φέτος προαγωγή και διεύθυνε παιχνίδια των ομίλων του Champions League, ενώ πέρυσι είχε οριστεί μόνο σε προκριματικά, αλλά και σε αγώνες ομίλων του Europa και του Conference League.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής των Play Off:

10/03

Λαμία - ΑΕΚ (17:00), Διαιτητής: Μανούχος Ευάγγελος, Βοηθοί: Νικολαΐδης και Ψαρρής, Τέταρτος: Κουμπαράκης, VAR: Ζαμπαλάς και Κωνσταντίνου

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (20:30), Διαιτητής: Σλάγκερ Ντάνιελ, Βοηθοί: Βασχίτζκι και Μπλος, Τέταρτος: Φωτιάς, VAR: Μίλερ και Μπούξμπαουμ

ΠΑΟΚ - Άρης (21:00), Διαιτητής: Ομπρένοβιτς Ράντε, Βοηθοί: Πραπρότνικ και Κορντέζ, Τέταρτος: Πολυχρόνης, VAR: Μπορόσακ και Νικολακάκης

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα