ΑΕΚ: Οι Μεξικανοί συνδέουν τον Πισάρο με την Κρουζ Αζούλ

ΑΕΚ: Οι Μεξικανοί συνδέουν τον Πισάρο με την Κρουζ Αζούλ

Newsroom
ΠΙΣΑΡΟ

bet365

Δημοσίευμα από το Μεξικό συνδέει τον Ροδόλφο Πισάρο με την Κρουζ Αζούλ τονίζοντας ότι ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ θα μπορούσε να αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα περίπτωση για τη «μηχανή».

Σε ακόμα ένα μεξικάνικο δημοσίευμα «παίζει» το όνομα του Ροδόλφο Πισάρο. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ πρωταγωνιστεί συχνά στα δημοσιεύματα των Μέσων της πατρίδας του, με την ιστοσελίδα «elfutbolero.com.mx» να τον συνδέει αυτή τη φορά με την Κρουζ Αζούλ.

Σύμφωνα με τους Μεξικανούς, η Κρουζ Αζούλ θέλει να ενισχυθεί στη θέση του επιτελού χαφ και ο Πισάρο αποτελεί μια περίπτωση που θα μπορούσε να απασχολήσει τους ανθρώπους της ομάδας στο άμεσο μέλλον. Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι οι άνθρωποι της Κρουζ Αζούλ θέλουν να ενισχύσουν το ρόστερ γενικότερα με ποδοσφαιριστές από το Μεξικό και για αυτό ο Πισάρο φέρεται να συγκεντρώνει αρκετούς πόντους για να απασχολήσει πιο σοβαρά.

Μάλιστα γίνεται αναφορά και στο κόστος που θα μπορούσε να έχει η μεταγραφή, τονίζοντας ότι αυτό θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ καθώς ο Πισάρο δεσμεύεται με την ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2025.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα