Οντουμπάτζο: «Μόνο ο Θεός μπορεί να εξηγήσει τι συμβαίνει…»

Οντουμπάτζο: «Μόνο ο Θεός μπορεί να εξηγήσει τι συμβαίνει…»

Newsroom
Ο Οντουμπάτζο

bet365

Ο Μόζες Οντουμπάτζο αναφέρθηκε στην αποτελεσματικότητα του Άρη στα ντέρμπι εν αντιθέσει με τους πολλούς βαθμούς που χάθηκαν απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους.

Ο Βρετανός ποδοσφαιριστής μίλησε στα κανάλια Novasports για τη σπουδαία νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. «Ξέραμε τη δυσκολία του παιχνιδιού και την ποιότητα που διαθέτει ο αντίπαλος. Η ομάδα πραγματικά αμύνθηκε πολύ καλά και ο Λορέν Μορόν σημείωσε ένα υπέροχο γκολ μετά από μια εξαιρετική ενέργεια του Κίκε Σαβέριο. Νομίζω ότι δίκαια νικήσαμε βάσει της εικόνας του αγώνα και της άμυνάς μας», είπε ο Βρετανός μπακ και αναφέρθηκε στην τακτική προσέγγιση του αγώνα. «Γνωρίζαμε τη σημασία του αγώνα και για τον ΠΑΟΚ έπειτα από την ήττα του στην Ευρώπη. Περιμέναμε ότι θα μας πίεζε και θα είχε την μπάλα στα πόδια του για να βγάλει αντίδραση αλλά εμείς αντέξαμε την πίεση και αμυνθήκαμε σωστά πηγαίνοντας το παιχνίδι έτσι όπως ακριβώς θέλαμε».

Ο Μόζες Οντουμπάτζο ρωτήθηκε για το ότι η ομάδα του είναι στην 5η θέση παρότι τέσσερις φορές νίκησε πρωτοπόρο βαθμολογίας. «Είναι πραγματικό παράξενο αυτό. Μόνο ο Θεός μπορεί να το εξηγήσει. Σε κάθε αγώνα προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Δεν ήμασταν σταθεροί με ομάδες οι οποίες είναι πιο χαμηλά στη βαθμολογία από εμάς, σε αντίθεση με τα ντέρμπι όπου παίζουμε καλά. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι γιατί θέλουμε στα Play off να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Ερωτηθείς για την ψυχολογία που μπορεί να δώσει αυτή η νίκη, αν μπορεί η ομάδα να διεκδικήσει την 4η θέση, απάντησε: «Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει να πάρουμε αποτελέσματα και να διατηρηθούμε σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπορούσαμε αυτή τη στιγμή να πούμε αν θα προλάβουμε. Οφείλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να προσπαθήσουμε να μαζέψουμε νίκες και θα φανεί στο μέλλον τι μπορεί να γίνει».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα