Ολυμπιακός Under 19: Το 0-1 του Μουζακίτη, το σόου του Παπακανέλλου για το 0-2 και το 0-3 του Κωστούλα στο Μόναχο (vids)

Ολυμπιακός Under 19: Το 0-1 του Μουζακίτη, το σόου του Παπακανέλλου για το 0-2 και το 0-3 του Κωστούλα στο Μόναχο (vids)

Newsroom
ufhf

bet365

Η Under 19 του Ολυμπιακού «σόκαρε» την Μπάγερν στο Μόναχο και πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου του μεταξύ τους προημιτελικού του Youth League έχοντας αέρα τριών τερμάτων.

Φανταστικό πρώτο ημίχρονο κάνουν οι «μικροί» της Under 19 του Ολυμπιακού στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν, για τον μεταξύ τους προημιτελικό του Youth League. Οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν σε αυτό το διάστημα τρεις φορές δίχτυα σε χρονική απόσταση λιγότερη των 10 λεπτών και πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 3-0.

Το 0-1 έκανε ο Μουζακίτης στο 32', όταν και εκμεταλλεύτηκε το λάθος του γκολκίπερ Σμιντ και πλάσαρε εύστοχα μέσα από την περιοχή.

Λίγο αργότερα (38') ο Παπακανέλλος έκανε φανταστική ατομική ενέργεια, απέφυγε δύο αντιπάλους και από πλάγια θέση διπλασίασε τα τέρματα των Πειραιωτών.

Αμέσως μετά (40') ήταν η σειρά του Κωστούλα να κουνήσει πλεκτό, για το 0-3 του Ολυμπιακού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα