Derby Stories του Κώστα Νικολακόπουλου: «Η πρόβλεψη του Μπακαμπού και η κατάθλιψη του Μπάγεβιτς» (vid)

Newsroom
Νικολακόπουλος

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος θυμάται μια ωραία και μια δυσάρεστη στιγμή από τις επισκέψεις του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έρχεται στο Derby Stories του Gazzetta και ανασύρει από τη μνήμη του μια ευχάριστη και μια δυσάρεστη στιγμή από τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού στη Ν. Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Πάντα ο Ολυμπιακός στη Φιλαδέλφεια και στην παλιά και στην καινούργια έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Μόνο στο πρωτάθλημα όμως, στο Κύπελλο πάντα χάνει. Θυμάμαι πολύ το περσινό παιχνίδι, πρώτη ήττα της ΑΕΚ στο καινούργιο της σπίτι. 1-3, κανένας δεν το πίστευε εκείνη την εποχή, η ΑΕΚ ήταν τρένο, ο Ολυμπιακός δεν ήταν στα καλά του. Το πίστευε όμως ο Μπακαμπού, το έλεγε πριν το παιχνίδι ότι θα βάλει 2-3 γκολ. Γινόταν λίγο πλάκα στα αποδυτήρια στο Ρέντη, τελικά κέρδισε το παιχνίδι μόνος του με 3-1. Μεγάλη χαρά μετά το παιχνίδι. Ο Μαρινάκης πήρε την ομάδα και της έκανε το τραπέζι στο Καλά Καθούμενα.

Δυσάρεστη ανάμνηση, 2-0. Πρώτη επίσκεψη το 1997 του Μπάγεβιτς ως προπονητής του Ολυμπιακού στη Φιλαδέλφεια. Ο ορισμός του «χάνω από τα αποδυτήρια». Κατάθλιψη ο Μπάγεβιτς όλη την εβδομάδα. Μια ομάδα απόλυτα συνυφασμένη μαζί του εκείνη την εποχή. Κατάθλιψη κι εκείνη η ομάδα. Μπήκε στη Φιλαδέλφεια, έχασε με κάτω τα χέρια πριν ξεκινήσει το παιχνίδι».

Δείτε όλο το video...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα