Παναθηναϊκός: Με δίδυμο Ιωαννίδη-Σπόραρ στην επίθεση και Κώτσιρα στο «6»

Ντράγκο, Μλαντένοβιτς, Αράο, Γεντβάι, Βαγιαννίδης, Κώτσιρας, Τσέριν, Μπερνάρντ, Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Σπόραρ

bet365

Ο Φατίχ Τερίμ αποφασίσε να παίξει για πρώτη φορά με δύο φορ από το ξεκινήμα του αγώνα ενώ τοποθέτησε και τον Γιάννη Κώτσιρα στο «6» αφήνοντας στον πάγκο τους Πέρεθ και Ζέκα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγές τόσο σε πρόσωπα όσο και σε διάταξη για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ (18:00, Cosmote Sport 2) για την 2η αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Superleague.

Ο Τούρκος τεχνικός αποφάσισε να παρατάξει την ομάδα μ' ένα σχήμα 4-3-1-2 (σε φάση επίθεσης) έχοντας για πρώτη φορά δύο καθαρούς επιθετικούς στην αρχική ενδεκάδα και χρησιμοποιώντας τον Γιάννη Κώτσιρα στην θέση «6» αντί είτε του Ρούμπεν Πέρεθ είτε του Ζέκα.

Κάτω από την εστία θα βρίσκεται ο Ντραγκόφσκι, που επανήλθε από τον τραυματισμό του. Στο κέντρο της άμυνας επανέφερε το δίδυμο που χρησιμοποιεί στους μεγάλους αγώνες το οποίο αποτελείται από τους Αράο και Γεντβάι. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Βαγιαννίδης και στο αριστερό άκρο ο Μλαντένοβιτς.

Στην θέση του αμυντικού χαφ θα είναι ο Κώτσιρας, οι δύο εσωτερικοί μέσοι θα είναι οι Τσέριν και Μπερνάρντ και μπροστά τους θα βρίσκεται ο Μπακασέτας. Στην κορυφή της επίθεσης θέση θα πάρουν οι Ιωαννίδης και Σπόραρ.

Από την αποστολή κόπηκαν οι Μαντσίνι και Λίλο για να βγει η τελική 20αδα.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Ντραγκόφσκι, Γεντβάι, Αράο, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τσέριν, Μπερνάρντ, Μπακασέτας, Σπόραρ, Ιωαννίδης.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα